Hotel Dyminy

Oferta

Wesela

Sala bankietowa Hotelu Dyminy łączy w jednym miejscu wszystko to, czego oczekują Goście, chcący zorganizować wesele marzeń szyte na miarę. Jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom każdego klienta. Nasza sala weselna pozwala na dobrą zabawę i wygodne świętowanie nawet dla 300 Gości. Świadomość tego, że nie musiszą się Państwo o nic martwić to główna zaleta naszej szerokiej oferty, skierowanej do przyszłych nowożeńców i nie tylko. Staramy się zwracać uwagę na każdy szczegół, niezwykle starannie dopasowujemy i urozmaicamy naszą ofertę do wymogów klienta. Przez cały czas organizacji oraz w tym najważniejszym dniu zapewniamy miłą i przyjazną atmosferę co sprawia, że Goście często do nas wracają. Dzięki tym wszystkim zabiegom nasze przyjęcia uczestnicy wspominają i pamiętają naprawdę długo. Salę można aranżować swobodnie w zależności od Państwa indywidualnych potrzeb. W standardzie oferujemy okrągłe, kwadratowe i prostokątne stoły do wyboru. W upalne dni odpowiednią temperaturę zagwarantuje wydajna klimatyzacja oraz wiata grillowa, którą udostępniamy Gościom weselnym. Przeszkolony, zgrany i sprawdzony zespół zapewni obsługę na najwyższym poziomie, a doświadczeni kucharze przygotują potrawy z wysokiej jakości, świeżych produktów. Współpracujemy z zespołami muzycznymi i firmami animacyjnymi, które zapewniają profesjonalną obsługę podczas wesela.

Hotel Dyminy jest usytuowany w kompleksie zieleni, z dogodnym dojazdem. Fachowo ustawione i pięknie udekorowane żywymi kwiatami stoły, scena dla zespołu muzycznego, jasne i przestronne wnętrza naszej klimatyzowanej sali zapewniają pełen komfort zarówno Młodej Parze, jak i Gościom. Aby wieczór był do końca wyjątkowy, Młoda Para otrzymuje od nas pokój dwuosobowy na noc poślubną w prezencie ślubnym! Państwa Goście mogą zregenerować siły po całonocnej zabawie w eleganckich pokojach, w specjalnych, zniżkowych cenach.

 

Aby zapewnić sobie dobrze zorganizowane przyjęcie weselne, w dogodnym terminie, warto już teraz zarezerwować wybraną datę.

W sprawie szczegółów naszej oferty weselnej, a także dostępnych terminów prosimy o kontakt telefoniczny, mailowy lub osobisty!
Możecie Państwo również wysłać zapytanie poprzez formularz kontaktowy.

 

Serdecznie zapraszamy!



"Promocja Zimowych Miesięcy w Hotelu Dyminy"

Wesele już od 120 zł/ osoba
Miesiące objęte promocją to: Listopad, Grudzień (z wyłączeniem Świąt i okresu międzyświątecznego) Styczeń i Luty.

 

 

Poniżej znajdziecie Państwo nasze przykładowe menu weselne. Tworzymy i zmieniamy je za każdym razem na nowo wedle Państwa życzenia. 

 


Menu I

 

Rosół z makaronem

Panierowana pierś kurczaka faszerowana pieczarkami, mozzarellą i zieloną pietruszką,

ziemniaki, zestaw surówek

Dania gorące

Wieprzowina po burgundzku

Karczek pieczony na chrzanowym kremie, gnocchi, buraczki

Barszczyk czerwony z krokietem/pasztecikiem

Zakąski

Mięsa pieczyste (schab, karczek, rolada z boczku)

Schab po warszawsku

Roladki z kurczaka z chorizo i suszonymi pomidorami

Galaretki drobiowe

Śledziowe trio

Sałatka jarzynowa

Sałatka grecka

Pieczywo

Mix ciasto

Owoce

Napoje, soki owocowe, woda mineralna

Kawa, herbata

 

Pobierz Menu I w pdf 

 


 

Menu II

Rosół z drobiowymi kluseczkami
Nadziewany kurczak musem z sera i bekonu z sosem z łupanego pieprzu, ziemniaki, zestaw surówek

Dania gorące

Grillowany schab na kremowej kapuście z opiekanymi ziemniakami

Barszczyk czerwony z mini pizzą

Ciepły bufet

Pieczone golonki, szaszłyki drobiowe, bigos

Pierogi (z golonką i kapustą) gotowane/opiekane

Zakąski

Mięsa pieczyste (schab, karczek, rolada z boczku)

Schab po warszawsku

Galaretki drobiowe

Rolada szpinakowa z łososiem

Śledziowe trio

Caprese

Sałatka jarzynowa

Sałatka nowojorska

Pieczywo

Mix ciast

Owoce

Napoje, soki owocowe, woda mineralna

Kawa, herbata

   

Pobierz Menu II w pdf

 


 

Menu III

 

Bulion z kołdunami

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym, gnocchi, surówka sezonowa

Waniliowa rozkosz z palonymi migdałami i malinami

Dania gorące

Indyk na bekonowym gratin z opiekanymi ziemniakami

Pieczone gołąbki w sosie pomidorowym

Barszczyk czerwony z opiekanymi pierogami

Zakąski

Mięsa pieczyste (schab, karczek, rolada z boczku)

Schab po warszawsku

Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem

Galaretki z drobiu

Rożki z szynki z sałatką jarzynową

Rolada z kaczki

Śledziowe trio

Sałatka pieczarkowa

Sałatka brokułowa

Pieczywo

Mix ciast

Stół wiejski

Owoce

Napoje, soki owocowe, woda mineralna

Kawa, herbata

 

Pobierz Menu III w pdf